Boek

Overtuigend luisteren

Verdienen door begrijpen

Hoe word je overtuigender zonder hard te werken? Goed functionerende mannen en vrouwen hebben een grote behoefte aan luisteren en begrijpen van klanten en collega’s, zo blijkt uit praktijk. In de hedendaagse cultuur van zenden en reageren lijken wij deze vaardigheid te verliezen. Marc van Katwijk vindt dat wij onszelf én de ander daarmee te kort doen. Het boek dat daaruit voorkomt is zijn creatie. Het principe achter Overtuigend Luisteren is in wezen universeel.

Bestel het boek Bekijk hier het Inkijkexemplaar

Luisteren

Luisteren leidt tot begrijpen, begrip brengt ons verder. De overtuigende luisteraar krijgt zomaar een schat aan informatie en inzichten. Wil je verdienen door te begrijpen? Werk aan je luistervaardigheden. Verbeter je communicatieve inzichten en je beïnvloedingstijl. Leer over de kleuren van de strandbal. Overtuigend Luisteren is geschreven voor consultants, onderhandelaars, managers, – young – professionals en voor iedereen die aan zijn of haar overtuigingskracht wil werken. Werkelijk kunnen luisteren naar de ander is een kwestie van inzicht en training. Inzicht creëert bewustwording en mogelijkheden. Met training bouw je stapsgewijs aan een nog beter resultaat.

Begrijpen

“Begrijpen helpt jou je doel te bereiken. Je bent dan immers beter in staat te horen wat de ander nodig heeft om ‘ja’ te zeggen. Begrijpen zorgt dat je begrip verdient. Wie iets nieuws begrijpt, komt verder.”

Ik ken van Katwijk als succesvol business coach. In dit boek komt zijn talent als empathische verteller naar voren. Overtuigend Luisteren is een page turner.

Roos Tabak

Commercial Director bij Young Capital

Lees hele quote

Overtuigend Luisteren is een management boek voor op het nachtkastje.

Astrid Oudegeest

Principal Relationship Manager bij Nationale Borg

Lekker leesbaar en door de tips en korte oefeningen ervaar ik direct effect. Overtuigen begint voortaan met luisteren, in mijn werk met young professionals en....

Matthijs Hamster

ondernemer en oprichter Careerwise

Lees hele quote

Zelf een training, workshop of lezing volgen?

Heb je belangstelling in een training, workshop of lezing over Overtuigend luisteren? Check alvast de open training Overtuigend luisteren!

Neem contact op