Remarcable Trainingen

InCompany


Direct in de praktijk

Wat ons onderscheidt is onze scherpte en opmerkzaamheid waardoor wij in korte tijd tot de kern komen. Wij trainen op persoonlijke inzichten en vaardigheden en geven concrete tips aan medewerkers en teams. Dit doen wij op het gebied van: communicatie, management, teamontwikkeling en sales. De rode draad in al onze trainingen is persoonlijke effectiviteit en gelijkwaardige communicatie.

Door interactieve werkvormen, inzichtgevende feedback en door het oefenen van eigen cases, krijgen deelnemers maatwerk per persoon. Powerpoint wordt niet gebruikt, dat vinden we saai. Wel gebruiken we groepsdynamiek en de ervaringen van deelnemers om direct te reflecteren en leren.

Organisatie context

Wij werken vanuit de context van de organisatie, zodat de concrete inzichten en vaardigheden goed werken en direct in de praktijk kunnen worden gebracht. Samen met de opleidings-verantwoordelijke en leidinggevende kiezen we na de training voor de meest praktische vorm om de inzichten en vaardigheden die deelnemers leren, te oefenen in de dagelijkse praktijk.

Hoge kwaliteit en uitstekende beoordelingen
Onze open en transparante samenwerking wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Wij trekken met elkaar op vanuit gelijkwaardigheid en eerlijkheid. Van ons mag je verwachten dat we altijd zeggen waar het op staat en waar wij wel en niet in geloven. Dat betekent soms ook een ‘nee’ tegen een verzoek wanneer dat te ver van ons af staat of naar onze ervaring niet haalbaar is.
Ons commitment, de hoge kwaliteit en uitstekende beoordelingen van opdrachtgevers en deelnemers wordt regelmatig doorverteld. Dat is de reden dat wij nagenoeg al onze opdrachten via mond tot mond reclame krijgen en dat meer dan 90% van de klanten vervolgopdrachten door ons laat uitvoeren.

Ook benieuwd wat Remarcable trainingen voor jouw organisatie kan betekenen?
Bel of mail ons dan gerust om kennis te maken en de mogelijkheden van maatwerktraining te bespreken.

Maatwerk trainingen

Remarcable trainingen biedt diverse maatwerk trainingen: