Remarcable Trainingen

InCompany

Hoog rendement
Remarcable trainingen is realistisch en wij geloven in: Beter kleine stapjes wel doen, dan grote nog niet. Daar gaan we elke training voor en dat ervaren deelnemers als inspirerend. Met ieder nieuw inzicht en elke getrainde vaardigheid verbeteren deelnemers hun communicatie. Medewerkers zijn effectiever in hun interactie met anderen en daardoor waardevoller voor de organisatie. Het rendement van onze trainingen is waarneembaar en de beoordelingenzijn zeer hoog. Wij scoren gemiddeld een 9,3 en daar zijn wij erg trots op!

Maatwerk binnen maatwerk
De ontwikkeling en uitvoering van al onze InCompany trainingen zijn gebaseerd op individuele leervragen van deelnemers en organisatiecontext. Tijdens onze bijeenkomsten zitten wij ook niet gebakken aan starre trainingsprogramma’s. Maatwerk binnen maatwerk noemen wij dat. Met deze flexibele trainingsstijl worden wij sinds 2005 als voorbeeld gezien op het gebied van verdiepend leren.

Op het lijf geschreven
Elke bijeenkomst voelt op het lijf geschreven door veel concrete en persoonlijke feedback. Powerpoint wordt niet gebruikt, dat vinden we saai. Wel gebruiken wij groepsdynamiek, de psychologie achter de theorie en ervaringen van deelnemers. Daarmee oefent elke deelnemer continue in meerdere korte en praktische 1 minuut oefeningen.

Onderscheidend
Wat ons onderscheidt is onze scherpte en opmerkzaamheid waardoor wij in snel tot de kern komen. Onze trainingstrajecten zijn impactvoller en korter dan gemiddeld. In minder tijd bereiken wij meer omdat wij in het bijzonder trainen op de mindset die je nodig hebt om vaardigheden in de praktijk te kunnen en durven inzetten. Het uitdagende moment wanneer voor jou ‘het puntje bij paaltje’ komt. Wij werken met actuele psychologische theorieën en verdiepende inzichten aan zelfbewustzijn. De 6 niveaus van lerengebruiken wij doorlopend als leidraad in al onze trainingen.

Samen verantwoordelijk
Samen met de opleidingsverantwoordelijke en leidinggevende kiezen we voor, tijdens én na de training voor de meest praktische vorm om de trainingsresultaten te borgen. Wij ondersteunen proactief met onze ervaring, kennis en creativiteit. Nieuwe inzichten en vaardigheden worden op deze manier stap voor stap geoefend in de dagelijkse praktijk.

‘Nee’
Onze open en transparante samenwerking wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Wij trekken graag op vanuit gelijkwaardigheid en eerlijkheid. Van ons mag je verwachten dat we zeggen waar het op staat en open zijn in waar wij wel én niet in geloven. Dat betekent soms ook een ‘nee’. Een trainingsvraag die te ver van ons af staat, naar onze ervaring niet haalbaar is of die wij gewoonweg niet leuk vinden, spelen we graag door naar collega’s.

Mond tot mond reclame
Ons commitment, de hoge kwaliteit en uitstekende beoordelingen van opdrachtgevers en deelnemers wordt doorverteld. Dat is de reden dat wij nagenoeg al onze opdrachten via mond-tot-mond reclame krijgen en dat meer dan 90% van de klanten vervolgopdrachten door ons laat uitvoeren. Onze aanpak is al sinds 2005 gericht op zoveel mogelijk gevraagd te worden, in plaats van zoveel mogelijk opdrachten binnen halen. Dat maakt ons succesvol.

Ook benieuwd wat Remarcable trainingen voor jouw organisatie kan betekenen?
Bel of mail ons dan gerust om kennis te maken en de mogelijkheden van maatwerktraining te bespreken.

Maatwerk trainingen

Remarcable trainingen biedt diverse maatwerk trainingen: