Remarcable Trainingen

Coaching


Geef je persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling een boost!
We gaan tijdens de eerste coachsessie al direct en concreet aan de slag met je uitdaging. Of het leerdoel waarin jij je wilt verbeteren. We gaan niet graven in je verleden, we zoeken wel naar overtuigingen die zorgen voor valkuilen. Of je blinde vlekken in stand houden. Vaak in de eerste minuten heb je al je eerste doeltreffende feedback op maat.

Tijdens de coachsessies oefenen met nieuwe vaardigheden zodat jij ze met vertrouwen in gaat zetten. We kijken naar hoe je het nu doet en wat je beter of anders kunt doen. Vaak zijn het kleine en haalbare aanpassingen, wel met groot effect!

Verschillende stijlen
Om je het maximale te bieden schakel ik tussen verschillende coachsstijlen. Op verzoek, maar meestal ingegeven door het moment. Noem het intuïtie of gewoon ervaring. Korte rollenspellen van 30 seconden leggen veel bloot en geven inzicht en bewustwording. Ervaren is een krachtige en effectieve manier van leren.

Ik confronteer, houd je de spiegel voor, vraag soms eindeloos door, laat je niet wegkomen met uitstelleritus. Wanneer nodig maken we een stappenplan, geef ik je bruikbare tips en adviezen. Alles gericht op het bereiken van jouw doelen!

Een gemiddelde coachtraject duurt 3 tot maximaal 5 sessies van 2 uur en is helemaal afgestemd op jouw praktijk. Data, tijden en lokatie stemmen we samen af.

Een gratis intakegesprek inplannen?
Bel of mail ons gerust!

Case