Remarcable Trainingen

Communicatie

Draagvlak en betrokkenheid

Bewust communiceren stelt je in staat te begrijpen en begrepen te worden. Je vergroot je invloed en bouwt prettige relaties op. Neem signalen van de ander eerder waar en leg verborgen boodschappen eerder bloot. Wat heeft de ander nodig om ‘ja’ te zeggen? Het biedt de mogelijkheid om draagvlak te creëren voor je ideeën, behoefte en belangen. Ook kun je flexibel inspelen op situaties en sneller tot de kern komen.

Gelijkwaardig communiceren

Verdiep je in je overtuigingen en gevoelens die zorgen voor onzekerheid en zwakke communicatie. Hoe vatbaar ben jij voor machtsverschillen, een dominante gedragsstijl of jouw gebrek aan kennis en ervaring? Leer gelijkwaardig communiceren op elk niveau. Vergroot je invloed en geloofwaardigheid met rust en zelfvertrouwen.

Strandbal

Ontdek de sterke punten en valkuilen van jouw communicatiestijl, ontvang feedback en ontwikkel nieuwe inzichten en communicatieve vaardigheden. Leer weerstand te herkennen, te schakelen tussen verschillende communicatieniveaus, écht te luisteren en goede vragen te stellen. Beheers de kunst van een goede dialoog, ontdek alle kleuren van de strandbal.

Marc van Katwijk heeft 2 boeken uitgebracht, Commercieel luisteren en Overtuigend luisteren. Hierin geeft hij praktische inzichten en tips die je communicatie verbeteren.

Wil je meer te weten komen over een InCompany training communicatieve inzichten en vaardigheden?

Bel of mail ons dan gerust!

Cases