Remarcable Trainingen

Teamontwikkeling met DISC

Hoe ga je om met teamfrustraties?
Effectief en ontspannen samenwerken vraagt om vertrouwen en open communicatie met elkaar. Leer elkaar beter kennen en begrijpen met behulp van DISC-gedragsstijlen. Werk aan commitment en maak afspraken hoe ieder teamlid zich echt gehoord en begrepen voelt. Dit proces hoeft niet veel tijd te kosten maar vraagt wel om de juiste aanpak. Leer als team de belangrijkste succesfactoren toe te passen in het dagelijks werk.

Patronen bloot leggen
Maak het team bewust van beperkende patronen die succes belemmeren. Deze onderstroom wordt blootgelegd en omgezet naar concrete inzichten en afspraken. Vaak gaat er veel energie verloren door onuitgesproken gevoelens en moeizame relaties. Bepaal gezamenlijk onder welke voorwaarden het team maximaal succesvol is. Leer van de teamsuccessen en -teleurstellingen. Welke extra bijdrage levert elk teamlid aan het teamsucces?

Aan de slag
Je leert met elkaar de belangrijkste samenwerkingsinzichten en -vaardigheden die het team helpen om effectiever samen te werken en de resultaten naar een nog hoger niveau te tillen. In een ontspannen sfeer en uit de waan van de dag direct met elkaar aan de slag.

Lees meer over DISC

Ben je benieuwd hoe Remarcable trainingen jou en je team naar een hoger niveau brengt? Bel of mail ons dan gerust!

Cases