Remarcable Trainingen

Train de trainer

Wil jij ook opmerkelijk kunnen trainen?
Wil je als trainer ook snel tot de kern komen en flexibel zijn in je aanpak? Zo geef je deelnemers voortaan een boost in hun persoonlijke en zakelijke bewustzijn. Wees voortaan in staat direct gedragspatronen van jouw cursisten te benoemen en snel de vinger te leggen op valkuilen, overtuigingen of blinde vlekken. Vergroot dan bij ons je trainerskwaliteiten en breid je repertoire aan praktische werkvormen verder uit.

Snel tot de kern
Wij leren je gebruik te maken van korte praktische oefeningen, inzicht gevende theorie en methodische feedback die zorgen voor effectieve leerervaringen. Maak je trainingen en interventies interactief, coachend, verhelderend. Deze scherpte en ultieme aandacht voor interactie leren wij je. Ook het kunnen benoemen van gedragspatronen en je deelnemers de spiegel voorhouden hoort vanzelfsprekend bij onze aanpak. Zo ondervinden jouw deelnemers in het ‘hier en nu’ de effecten van hun denken en doen. Daarmee leren zij verdiepend van jou en van elkaar.

Unieke stijl
Groei verder door als trainer en wordt als expert gezien in verdiepend leren. Volg nu een van onze train de trainer programma’s en ontwikkel je in de unieke Remarcable trainingsstijl.

Wil je meer te weten komen over een ‘train de trainer’ training?

Bel of mail ons dan gerust!

Cases