Training

Commercieel luisteren

Hoi expert, herken jij je hier ook in?
De rol van de consultant heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld tot sparringpartner. De verwachtingen van je klant zijn steeds hoger. Met alleen expertise en kennis kom je er als professional niet meer. Je zult relaties moeten kunnen bouwen en onderhouden, verbinden, beïnvloeden, onderhandelen en helpen beslissen. Hiervoor zijn zelfkennis, commercialiteit en uitstekende soft-skills een vereiste.
Zoek je een praktische training die verder gaat dan inzichten en vaardigheden? Dan is deze uitstekend gewaardeerde training misschien wel wat voor jou.

Doelgroep
Deze ééndaagse training is speciaal ontworpen voor consultants en accountmanagers met minimaal 3 jaar praktijkervaring. Je wilt je persoonlijk ontwikkelen in je professionele rol en een volgende stap zetten in je carrière.

Programma
– Praktische psychologische inzichten voor commerciële gesprekken
– Hoe overtuig je zonder hard te werken?
– Essentiële gespreksinzichten en -vaardigheden oefenen
– Invloed hebben en gelijkwaardigheid creëren
– Oefenen met je eigen praktijkcases
– Persoonlijke actiepunten, tips en follow up

Resultaat
Na deze één-daagse training ben je in staat de belangrijkste psychologische processen te herkennen die zich tussen jou en je klant afspelen. Je hebt daardoor meer inzicht in gespreks- en beïnvloedingsvaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en kunt je ontspannen en flexibel aanpassen aan verschillende klantsituaties.
Je hebt veel persoonlijke tips en feedback op je gedrag en communicatieve vaardigheden gekregen. Uiteindelijk ben je in staat de werkelijke behoefte, verwachtingen en mogelijke zorg van je klant in kaart te brengen en hier uitstekend op te anticiperen. Hierdoor bouw je aan langdurige samenwerking en haal je het maximale resultaat uit je gesprekken en klantrelaties.

Bij deze training ontvang je het boek ‘Commercieel luisteren’.


Werkwijze ( lees hier meer )


Investering
€ 595,- per deelnemer.

Dit bedrag is inclusief intakegesprek, trainingsmaterialen, naslagwerk, dagarrangement, borgings instrumenten en het boek Commercieel luisteren. Dit bedrag is exclusief BTW.

Heb je vragen of advies nodig?
Bel of mail ons gerust!

Inschrijven?

Klantervaringen

"Mijn ervaring met de training was zeer goed. Ik ben van mening dat ik hier veel uit heb gehaald en hoe ik ook anders kan reageren in bepaalde situaties. Hierdoor heb ik andere inzichten gekregen en heeft Marc mij hier goed in geholpen. Leuke in interactieve training!"

Kevin Cappon

"Een super training! Nadat de training is afgelopen weet je concreet waar je aan moet werken en hoe je dit aan kunt pakken voor betere sales gesprekken! "

Nanna

"De trainingen van Marc hebben geholpen om inzicht te krijgen in mijn eigen handelen tijdens klantgesprekken. Door de juiste balans in theorie en oefeningen leer je de inzichten toe te passen in de praktijk. De training is voor mij van grote waarde geweest!"

Bart van Steen

 • Informatie

 • Startdata:
  17 maart 2020
  12 mei 2020

 • Utrecht
 • 6 deelnemers
 • Informatie

 • Startdata:
  17 maart 2020
  12 mei 2020

 • Utrecht
 • 6 deelnemers
 • 09.30 -17.00 uur
 • €595,00 per persoon
 • Schrijf je in