Training

Overtuigend luisteren

Ben jij de leidinggevende die je medewerkers nodig hebben?
Je geeft leiding aan mensen. Daarom zijn zelfkennis en mensenkennis de belangrijkste voorwaarden om effectief en motiverend leiding te geven. Wat hebben je collega’s van jou nodig om boven zichzelf uit te stijgen? Ieder mens wil zijn werk goed doen, erkenning krijgen en beter worden, maar de wijze waarop is verschillend. Leer daarom de belangrijkste coachvaardigheden die jou in staat stellen het maximale uit je medewerkers en je team te halen. Faciliteer je team en benut het potentieel van je medewerkers. Zit groei niet in de weg, maar bied perspectief en ontwikkel hiervoor je eigen stijl.

Doelgroep
Deze ééndaagse training is speciaal ontworpen voor leidinggevenden op hoger management niveau. Je hebt alle basisvaardigheden in huis en wilt verdieping in je gesprekken.

Programma
– Praktische en psychologische inzichten
– Wat motiveert en wat niet?
– Essentiële gespreksinzichten- en vaardigheden oefenen
– Gelijkwaardig en ego-loos communiceren
– Oefenen met je eigen praktijkcases
– Persoonlijke actiepunten en follow-up

Resultaat
Na deze één-daagse training ben je in staat de belangrijkste psychologische processen te herkennen die zich tussen jou en je medewerker afspelen. Je hebt daardoor meer inzicht in gespreks- en beïnvloedingsvaardigheden. Je bent bewust van motieven en durft je ontspannen en gelijkwaardig op te stellen.
Je hebt veel persoonlijke tips en feedback op je gedrag en communicatieve vaardigheden gekregen. Uiteindelijk ben je in staat de werkelijke behoefte en overtuigingen te herkennen en hier uitstekend op te anticiperen. Hierdoor bouw je aan inspirerende relaties en haal je het maximale uit je team!

Bij deze training ontvang je het boek ‘Overtuigend luisteren’.

Werkwijze ( lees hier meer )

Investering
€ 595,- per deelnemer
Dit bedrag is inclusief intakegesprek, trainingsmaterialen, naslagwerk, dagarrangement, borgings instrumenten en het boek Overtuigend luisteren. Dit bedrag is exclusief BTW.

Heb je vragen of advies nodig?
Bel of mail ons gerust!

Inschrijven?

Klantervaringen

"Echt een top training! Praktische tips die je meteen na het uitlopen van de training als kan toepassen en resultaat mee kan boeken."

"Marc geeft je duidelijke handvaten en inzichten die in de praktijk heel goed toe te passen zijn! Bedankt voor deze enorm leerzame dagen!"

"Inspirerende training! Veel persoonlijke inzichten en veel geleerd van trainer en casussen van deelnemers om je heen."

 • Informatie

 • Startdata:
  17 maart 2020
  12 mei 2020

 • Utrecht
 • 6 deelnemers
 • Informatie

 • Startdata:
  17 maart 2020
  12 mei 2020

 • Utrecht
 • 6 deelnemers
 • 09.30 - 17.00 uur
 • €595,00 per persoon
 • Schrijf je in