Remarcable Trainingen

Partners

Bij grotere trajecten of specifieke vragen wordt samengewerkt met partners die dezelfde visie op leren en ontwikkelen hebben. Iedere partner heeft zijn/haar eigen expertise, waardoor we elkaar versterken en op verschillende gebieden maatwerk wordt geleverd.

foto Martijn Schouten

Martijn Schouten

Martijn Schouten werkt ruim 15 jaar als trainer, coach en adviseur. Martijn’s passie is mensen en organisaties verder te helpen. Hij is oprecht betrokken en geïnteresseerd in mensen. En als professional is hij in het bijzonder gefascineerd door drijfveren, keuzes en gedrag van mensen in werksituaties.

Meer over Martijn

Anna Huisman

Anna Huisman is als organisatie-coach en trainer gericht op het versterken van het zelfsturend en probleemoplossend vermogen van organisaties, teams en management.
Met afwisselende en dynamische trainingen, gericht op de praktijk van de deelnemers, inspireert zij deelnemers om…

Meer over Anna

foto Pieter de jager rond

Pieter de Jager

Een goede dag betekent voor mij, dat het die dag gelukt is om deelnemers uit de training concrete vaardigheden en inzichten mee te geven die ze meteen kunnen gebruiken in hun dagelijkse praktijk. Dat maakt het werken leuker, effectiever en je wordt er ook nog gelukkiger van!

Meer over Pieter

foto Pim Schouten rond

Pim Schouten

Pim Schouten is sinds 2002 trainer, coach, procesbegeleider en resultaatmotor. Zijn aanpak kenmerkt zich door prettige confrontatie, een combinatie tussen snelheid en diepgang maar vooral veel actie! Want door te doen, situaties te oefenen, te vallen maar vooral ook enthousiast weer op te staan, leer en bereik je het meest.

Meer over Pim