Remarcable Trainingen

Over Remarcable

Sinds 2005

Remarcable trainingen is sinds 2005 opgericht door Marc van Katwijk. Hij wil organisaties laten profiteren van het resultaat van zijn bijzondere trainingswijze: Succesvolle, zelfbewuste en gemotiveerde medewerkers. In de afgelopen jaren heeft hij deze opmerkelijke trainersstijl geleerd aan andere trainers die daarmee hun trainingen naar een nog hoger niveau hebben getild.

Meer over Marc van Katwijk >>


Direct in de praktijk

Wat ons onderscheidt is onze scherpte en opmerkzaamheid waardoor wij in korte tijd tot de kern komen. Wij trainen op persoonlijke inzichten en vaardigheden en geven concrete tips aan medewerkers en teams. Dit doen wij op het gebied van: communicatie, management, teamontwikkeling en sales. De rode draad in al onze trainingen is persoonlijke effectiviteit en gelijkwaardige communicatie.

Door interactieve werkvormen, inzichtgevende feedback en door het oefenen van eigen cases, krijgen deelnemers maatwerk per persoon. Powerpoint wordt niet gebruikt, dat vinden we saai. Wel gebruiken we groepsdynamiek en de ervaringen van deelnemers om direct te reflecteren en leren.

Meer over de Remarcable stijl >>

Trainingsprogramma’s

Remarcable trainingen ontwikkelt en verzorgt effectieve (maatwerk)trainingen. Bij alle trainingen draait het om inzicht, bewustwording en vaardigheid voor het verbeteren van je interactie met anderen. Hierbij gaat het vaak over gelijkwaardige gesprekken kunnen en durven voeren met je klanten, medewerkers of teamgenoten.

Meer over de Trainingsprogramma’s >>

Benieuwd wat Remarcable trainingen voor jou en jouw organisatie kan betekenen? Bel of mail ons dan gerust om kennis te maken en de mogelijkheden van maatwerktraining te bespreken.

=