Remarcable Trainingen

Remarcable stijl

Remarcable stijl

Opmerkelijk door ingewikkelde thema’s helder en concreet te maken. We leren je ingewikkelde of uitdagende situaties te doorzien en bieden praktische inzichten die je makkelijk vertaalt naar jouw praktijk. Wat je leert gaat verder dan inzichten en vaardigheden alleen.
Alles in de training richt zich op wat je nodig hebt om je vaardigheden in te (durven) zetten in voor jou uitdagende situaties en lastige gesprekken. Door onze coachende stijl van trainen kom je snel tot de kern en leer je wat nodig is als het er voor jou echt op aan komt…
Onze interventies zijn gericht op meerdere leer-niveaus waarop ontwikkeling mogelijk is. Deze leidraad geeft je inzicht in je leerdoelen en vooral hoe je verdiepend kunt leren en ontwikkelen. Met verschillende interventies en leuke oefeningen doorloop je deze leerniveaus totdat je groei ervaart in je in persoonlijk en zakelijk bewustzijn.

Korte termijn leerniveaus waarmee we aan de slag gaan:

  • Omgeving en context
  • Non verbaal en verbaal gedrag
  • Vaardigheden en ervaring

Lange termijn leerniveaus waarmee we aan de slag gaan:

  • Overtuigingen en afweerstrategiën
  • Ego, Identiteit en rollen
  • Motivatie en Zingeving

Met veel persoonlijke feedback en handige bruikbare tips oefen je een aantal keer met een nieuwe aanpak voor je gesprekken. Net zolang totdat je met vertrouwen ander gedrag en vaardigheden in jouw eigen stijl inzet.
In de periode na afloop van de training helpen we je jouw inzichten in de praktijk toe te passen. Dit doen we op de manier die voor jou het beste werkt.

Wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Remarcable Trainingen via de telefoon of mail