Remarcable Trainingen

Over Marc van Katwijk

Marc
Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door menselijke interacties. Wat doet de een, hoe reageert de ander. Ik ontdekte patronen, herkende wat er gebeurd. Later heb ik deze inzichten in managementfuncties gebruikt waardoor ik het verschil kon maken en succesvolle teams wist te creëren. Ook stond ik aan de basis van succesvolle carrières van medewerkers.

In 2005 besloot ik als zelfstandig trainer en coach te beginnen vanuit het idee “maak van je hobby je werk”. Remarcable trainingen werd geboren en groeide uit tot een succesvolle trainingsstijl: Praktisch, verdiepend, inzicht-gevend en toepasbaar in je dagelijkse leven.

Trainer trainen
In de loop van de jaren volgde ik zelf veel trainingen en opleidingen. Daarmee ontwikkelde ik een breed repertoire van ideeën, kennis, inzichten, werkvormen voor het trainers en coach vak. Deze ervaringen gebruik ik ook in trainersopleidingen die ik geef.

Mijn creativiteit en relativerings­vermogen maken dat ik goed in staat ben om grote zaken klein en behapbaar te maken zodat mensen en teams weer focus krijgen op succes.

‘Marc’s vlotte analytische stijl van trainen en coachen zorgt ervoor dat de vinger snel op de zere plek wordt gelegd.’ Dit gebeurt in een ontspannen sfeer en op speelse wijze en met eigen praktijkcases van de deelnemers.

Boeken en inspiratie
Mijn ideeën heb ik uitgewerkt in mijn boeken ‘Commercieel Luisteren’ en ‘Overtuigend Luisteren en in diverse blogs en artikelen
Deze inzichten en theorieën hebben mij geïnspireerd en spreken mij aan: Covey, NLP, Kernkwaliteiten, DISC, Lencioni, Geweldloze commu­nicatie, Non-verbale communicatie, Transactionele analyse, Deep Democracy, Provocatief coachen.

Kennismaken?
Wil je kennismaken en sparren over het vak of een trainings- of coachtraject bespreken?
Voor een kop koffie kom ik graag jouw kant op. Bel of mail mij gerust!